Never have I ever- впечатления и интересни моменти от сезон 3 на сериала

Най-популярният сериал в момента, Never have I ever. Впечатления и интересни моменти от новия сезон, който излезе на 12 Август и шокира всичките зрители, карайки ги с нетърпение да очакват четвърти сезон, който ще бъде и финален.

Както се очакваше след последния епизод на втори сезон, Пакстън и Деви най-накрая се събраха. За голяма жалост, това не издържа дълго, заради цялото напрежение с това да си с “’най-популярното“ момче в цялото училище. Това доведе и до тяхната раздяла.

Интересен момент определено беше епизод три, където видяхме скандала между Деви и Пакстън, който впоследствие доведе до край на техните романтични взаимоотношения. Пакстън ги прекрати с думите „Наистина те харесвам, но няма как да имаме сериозна връзка, докато ти самата не се харесаш“ и беше много прав. Този момент беше ключов, защото определено помогна на Деви да преосмисли някои неща.
Всички можем да видим израстването на различните персонажи през сезоните. Вижданията на всеки един от тях се промениха много, научиха доста за себе си, направиха неща, които не са специфични за тях, надминаха собствените си очаквания.

Като сме на тема „промяна“ в преспективата, нека поговорим за специалния епизод на Бен. В него той се научи как да следва своя собствен път, изгради нов характер на героя. Моментът „баща и син“ беше много трогателен, защото това реално е единственото, от което Бен имаше нужда. Да не пропуснем и факта колко много се сплотиха Пакстън и Бен, което е истинско чудо, като се има предвид, че никога не са си били толкова близки, даже напротив, епитетът „врагове“ е съвсем на мястото си. И двамата научиха много един от друг в сцената, в която Пакстън и Бен бяха заедно в болницата. Благодарение на това му приятелство, той създаде и много други, осъзнавайки че академичните му успехи не са най-важното нещо.
Няма как да пропуснем да коментираме и новия герой, който се присъедини в новия сезон, като гаджето на Деви, Дес. Цялата връзка на Деви и Дес завърши зле и не продължи дълго, но със сигурност научи Деви на едно много важно нещо, а именно това да се обича и да бъде уверена в себе си. Отделно тази раздяла я сплути много с майка й, като се има предвид развитията в миналите сезони.

Във финалния епизод на сезона имаше няколко важни момента. Речта на Пакстън, посветена на Деви, която ни насочи към идеята, че със сигурност там все още има искри, но също така ни показа, че зад това красиво лице, се крие мъж със сърце, мечти и много перспективи. Разговорът им след това, в който Деви признава, че той е причината тя да преодолее смъртта на баща си, той я пита как по точно и тя му отговаря, че е бил мечта, с което ни показва, че вече и двамата са еднакво важни един за друг и съмненията на Деви в началото на сезона вече ги няма. Това, което се случва след техния разговор, виждайки семейството му заедно, тя решава, че няма да приеме поканата за училището, в което беше приета, решавайки, че иска още една година с майка си и приятелите й, осъзнавайки че Принстън не е единствената възможност и че ако иска да влезе там, има много други начини. Последната сцена, в която Деви отива при Бен, беше объркваща за всички. Но спокойно, това не е край на великия любовен триъгълник, четвърти сезон определено има какво да ни покаже, но за това ще прочетете в другата статия.

947 comments