Home » ЗДРАВЕ » Древна източна смес гони болестите далече от вас-от грип до най-тежките инфекциозни заболявания
куркума чер пипер джинджифил

Древна източна смес гони болестите далече от вас-от грип до най-тежките инфекциозни заболявания

Няма нито една друга природна съставка в света, която е по-ефективно за намаляване на възпаленията в организма освен куркумата. Ако използвате тези 3 съставки всеки ден, със сигурност няма да има възможност да получите какъвто и да е тип тумор или рак или друга по-сериозна болест.

Рецептата е следната:
Смесете четвърт супена лъжица куркума с половин супена лъжица зехтин. След това добавете щипка черен пипер. Смесете тези три съставки в чаша. Можете да консумирате тази смес самостоятелно, но може да се добави в различни супи или салати. Ако добавяте в готвена храна, най-добре да добавите в самия край на готвенето. Ако предпочитате да пиете от тази смес, добавете малко вода.

Но какво точно предотвратява рак и разпространението на рака?
Всичко това се крие в куркумата. Куркумата е подправка във формата на жълт прах, който е компонент на къри. Няма друга естествена съставка в света, която е по-ефективна за намаляване на възпалението в тялото от куркумата.

Куркумата има само един недостатък и това е, че бавно се разгражда самостоятелно в храносмилателната система. Също така, идеалната комбинация за лечение и превенция на рак е куркумата с черен пипер и джинджифил. Черният пипер според изследванията увеличава ефективността на куркумата с 200%. За да предотврати рака, тази смес трябва да се използва всеки ден поне 2 пъти. Използвайте и по-често, защото няма странични ефекти, а само може да ви е полезна.

Остави своя коментар

СПОДЕЛИ

About chitalnq

2 коментара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

телефони опасни

Крият го от нас:Мобилните телефони са канцерогенни

Повечето изследвания за влиянието на телефоните върху човешкото здраве сочат, че мобилните джаджи не причиняват ...

симптоми рак пикочен мехур

Ако имате тези оплаквания ,то незабавно отидете на лекар

Ракът на пикочния мехур не е едно от раковите заболявания, които получават много време и ...