Hit enter after type your search item

Сайт за мотивация, мъдри мисли и новини

Тръгнете си навреме! Иначе пренаписвате сценария и на своя, и на нечий чужд живот!

/
/
/
51 Views
img

Тръгнете си навреме! Иначе пренаписвате сценария и на своя, и на нечий чужд живот!

Животът е твърде кратък, за да оставаме там, където вече не ни искат! Когато има истинска чиста любов, няма място за колебания и мисли за раздяла. Когато двама души живеят като един- животът е танц на разбирателство и химия.

Ако усещате себе си непълноценен, неконцентриран, може би е дошло времето да се вгледате вътре в себе си.Тръгнете се от горчилката и тъгата. Отделете време само за себе си- час, два, ден или седмица. Открийте новите светове на спокойствието и хармонията, за които жадувате.

Тръгнете си навреме! За да не загубите себе си! Има хора, които ни нараняват, но това е урок за самите нас! Те не целят нищо- това е Вашият урок! Запомнете го! Вие трябва да си тръгвате от тези ситуации по-самоуверени и по-себе си! Благодарете на тези хора, разберете ги и ги отпратете. Ако това са предопределените за Вас хора, те ще останат.

Животът Ви ще стане по-успешен и красив. Защото сте научили урока си. Когато осъзнайте и поемете отговорност за себе си и спрете да обвинявате външния свят за Вашите несполуки, цялата Вселена ще работи за Вас. Осъзнайте изобилието от любов и вътрешния си заряд, усетете силата на Вътрешното си Аз и дишайте дълбоко!

Никога не е късно да започнеш отново, там където си спрял да починеш! То е като карането на колело- веднж започнали да мислим по този начин, никога няма да го забравим. Когато поспрем да починем, след това имаме усещането, че можем да покорим и най-тежкия връх!

Сложете раницата с мечти и списъка с цели и тръгнете по своя най-красив път, без страх!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :