Трансформирай живота си като поемеш пълна отговорност и използваш тези няколко думи

Хавайската техника „Хоопонопоно“ ни дава възможност да трансформираме живота си, като се освободим от негативни вярвания, убеждения, мисли и емоции. Тази техника е представена подробно в книгата „Абсолютна неограниченост“ с автори Джо Витале и д-р Хю Лен.

Хоопонопоно е чудесен метод, чрез който може да постигнете и поддържате добро здраве, благополучие и душевен мир.

Д-р Хю Лен има много интересна лична история, свързана с времето, когато е работил в психиатрична клиника с пациенти с много тежки заболявания. Поради негативната енергия, агресия и напрежение в клиниката, голяма част от персонала напуска и никой не иска да работи там. Д-р Хю Лен започва да прилага Хоопонопоно на пациентите в клиниката.

Той не провежда никакви лични срещи и консултации на пациентите, а работи единствено с техните досиета. Взема досието на болния и започва дълбоко да вниква в болестта му, изживявайки я като част от него самия и поемайки отговорност за появилото се събитие в живота му. Д-р Хю Лен използва думите на тази древна хавайска техника като ги насочва към болестта и Божествената сила. За три години постига невероятни резултати – болните оздравяват като по чудо, персоналът работи с удоволствие, като накрая затварят и самата клиника, тъй като не са останали пациенти.

И в какво се изразява самата техника:

1. Поемане на 100% отговорност за проблема.

2. Повтаряне на следните „вълшебни“ думи: „Обичам те! Съжалявам! Моля те, прости ми! Благодаря ти!“.

Тези думи имат невероятна сила, защото ни помагат да изчистим всички стари спомени, програми и блокажи. Изпробвайте техниката при всякакви неприятни ситуации, болести или проблемни взаимоотношения. Тя наистина работи!

33 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *