Емоционалната скала за напътствие на Абрахам-Хикс и как да я използваме

Чували ли сте за Емоционалната скала за напътствие на Абрахам-Хикс?

А знаете ли как да я използвате и с какво тя може да бъде ценна за вас?

Още от днес можете да започнете да използвате Емоционалната скала за напътствие, за да определите настоящото си емоционално състояние и да предприемете следващи стъпки, за да се придвижите нагоре по скалата и да се чувствате по-добре и по-добре, привличайки към себе си това, което истински желаете.

Определянето на емоциите ни, ни помага да разберем на какво ниво са нашите вибрации и съответно ни помага да си обясним защо привличаме дадени събития и хора в живота си.

А ето и Емоционалната скала, представена от Абрахам-Хикс в книгата „Изумителната сила на осъзнатото намерение“:

1. Радост / Знание / Сила / Свобода / Любов / Признателност

2. Страст

3. Ентусиазъм / Пламенност / Щастие

4. Положително очакване / Вяра

5. Оптимизъм

6. Надежда

7. Задоволство

8. Скука

9. Песимизъм

10. Неудовлетворение / Раздразнение / Нетърпение

11. Претовареност

12. Разочарование

13. Съмнение

14. Тревога

15. Обвинение

16. Обезсърчение

17. Гняв

18. Отмъстителност

19. Омраза / Ярост

20. Завист

21. Несигурност / Вина / Нищожност

22. Страх / Скръб / Депресия / Отчаяние / Безсилие

Колкото по-близо сме до най-високото ниво на скалата, където са радостта, знанието, силата, свободата, любовта и признателността, толкова по-високи са нашите вибрации. Усетете, че дори само изричането на тези думи, повишава вибрацията ни.

И обратно, колкото повече сме потопени в страх, скръб, депресия, отчаяние и безсилие, толкова по-ниски са нашите вибрации.

Много важно е да знаем, че не можем моментално от състоянието на завист или омраза да скочим на нивото на радостта, а е необходимо стъпка по стъпка да се придвижим нагоре по скалата, давайки си възможност да изпитаме всяка една от емоциите по пътя.

Ако насила се опитаме от състояние на несигурност и депресия да скочим в състояние на надежда и оптимизъм, това ще ни се струва фалшиво и няма да можем истински да се придвижим нагоре.

Нашата цел трябва да бъдат емоциите, които се намират най-горе на скалата, защото когато изпитваме радост и любов, ние привличаме щастливи хора и събития, които съответстват на нашата вибрация.

В книгата си „Изумителната сила на осъзнатото намерение“, Абрахам-Хикс ни дава напътствия как успешно да се движим по скалата на емоциите при различни събития и обстоятелства в живота ни по отношение на здравето, дома, работата, финансите, взаимоотношенията, както и света, в който живеем.

11 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *